Mason Greenwood starter med et pang i Marseillle-drakta. (foto: Marseille)

Hvis vi fjerner alt det «utenomsportslige» ved Mason Greenwood, er det ingen tvil om at Manchester United har hatt et av de største angrepstalentene i troppen. Flere Man United-supportere kommer trolig til å gremmes når de følger utviklingen til 22-åringen utenfor Old Trafford de kommende sesongene. På lørdag viste Greenwood seg umiddelbart frem for Frankrike.

Hos Getafe på utleie var en Greenwood totalt uten kamptrening til tider helt outstanding. Mot Atletico Madrid og 3-3-kampen i La Liga, pekte Antoine Griezmann ut Greenwood som hovedfaktoren til at Atletico ikke maktet å ta seieren.

LES: Antonio Nusa trengte 1 fattig minutt på å få RB Leipzig-supporterne til å juble

I sommer kom det endelige bruddet med Manchester United etter permanent overgang til Marseille og Roberto de Zerbi, tre minutter inne i Ligue 1-debuten mot Stade Brest, satte Greenwood inn sin første scoring.

Marseille dundret over Stade Brest til 5-1, anført av Mason Greenwood med to av scoringene og vunnet straffespark.

F7: Zinkernagel kalles inn til Bodø/Glimt