Ten Hag satser alt på Onana. (foto: united, twitter)

Det er ti måneder siden Glazer Boys annonserte de startet prosessen med å utforske strategiske muligheter for et salg av Manchester United. Resultatet har vært alt annet enn positivt. Ten Hag hadde en god start på jobben med å lede Man United i debutsesongen, men også nederlenderen har kjent på stemningen når uønskede situasjoner både på og utenfor banen kommer på løpende bånd. For klubbledelsen er det likevel ingen tvil om at nederlenderen er rett mann til jobben.

Overgangsjournalist Romano meldte forrige uke det var ingen signaler fra Man United om at Erik ten Hag gikk mot oppsigelse hvis de sportslige nedturene fortsetter, ifølge 90min planlegger klubben derimot å åpne kontraktsforhandlinger med Ten Hag.

LES: Nedturene for Ajax kommer på rekke og rad

Nederlenderens kontraktsutløp er 2025 med opsjon på ytterligere sesong, ifølge 90min har det hele veien vært planlagt forhandlinger atten måneder inn i kontrakten. Det engelske mediet hevder «klubbens hierarki» ønsker å fortsette samarbeidet, og har tatt kontakt med Ten Hags representanter for å komme i gang med forhandlinger om forlengelse.

LES OGSÅ: Kunne velge og vrake i Premier League – tok valget som har sendt landslagsspilleren rett på benken