(foto: arsenal, twitter)

Selv da Paris Saint-Germain i går kjørte over Marseille på søndag 4 – 0 klarte ikke den franske superstjernen Ousmane Dembele å score mål. Manager Luis Enrique valgte å bytte ut høyrevingen etter 69 minutter da han til tross for stort overtak på hjemmebane ble løpende imellom.

26 åringen er fantastisk god når han gidder, eller er tilpass, han ser ikke fornøyd ut for øyeblikket.

Daily Mirrir skriver at Ousmane Dembele kan dra på lån til Arsenal i januar etter den slappe starten på sin tid i PSG og at Mikel Arteta står klar til å ta imot.

Les: Jose Mourinho vil gjenforenes med favoritt fra Tottenham tiden

I sommer, utløste Paris Saint-Germain Dembele sin utkjøpsklausul med Barcelona som var på 50 millioner euro.

Det har vist seg å ikke være et godt sjakktrekk! Dembele har slitt i åpningskampene sine, ikke scoret mål og bare laget én assist i sine seks første kamper.

Premier League-gigantene Arsenal leder jakten, mens Tottenham og West Ham også er interessert.

Dembele kan spille på høyre eller venstre ving, og presenterer et fristende alternativ for Arsenal-manager Mikel Arteta.

PSG-manager Luis Enrique har offentlig uttalt at han støtter Dembele, men Mirror insisterer på at et janaur lån er mulig.

Dembele kom til PSG seks år etter at han hadde signert for Barcelona fra Borussia Dortmund for 105 millioner euro – et kjøp som nylig falt ut av de 10 dyreste overgangene gjennom tidene.

Dembele hadde en vanskelig tid i Barcelona med skader, selv om han hadde reetablert seg som et sentralt medlem av laget forrige sesong, og endte som La Liga-mesternes felles ledende leverandør med syv assists – i tillegg til at han fikk med seg fem mål.

Les: Enig med City om Cancelo til tross for skremmende ansiktsuttrykk i seiersintervju