Takker for følget. (foto: Brentford)

Thomas Frank er Brentford. Dansken har ledet den «lille» klubben opp til Premier League – og etablert seg der. Vi vet ikke om Frank leder klubben kommende sesong med beilere som Manchester United og andre på døra, men det som er sikkert er at sesongen starter uten fem spillere.

Charlie Goode, Shandon Babtiste og Saman Ghoddos har alle spilt mindre roller de siste sesongene hos Brentford, i sommer lar klubben kontraktene løpe ut. Viktige for helheten, men betyr mindre på kampdag. Det som kommer til å merkes på kampdag, er at Neal Maupay ikke blir værende.

LES: Spanderer avskjedsøl på 81 000 supportere!

27-åringen er på utleie fra Everton og har spilt en viktig rolle på Brentford-laget med storspill og seks Premier League-mål. Maupay startet hos Brentford da han ble hentet fra St. Etienne til balløya i 2017, spilte to sesonger før det bar til Brighton, så Everton.

Den siste som meldes ferdig etter søndagens kamp, er Sergio Reguillon. «Kasteballen» fra Tottenham tilbrakte et lite vellykket opphold på utleie til Manchester United første del av sesongen, for Brentford har det gått adskillig bedre med 15 kamper, sterkt bidrag og 4 assists. Turen går nå tilbake til Tottenham.

Alt du trenger å vite: Brentford – Newcastle

F7: En nær venn av Jürgen Klopp har kastet lys over hvor den ikoniske Liverpool-sjefen vil lande