Kompany skal sette på plass Alonso og Leverkusen (foto: Bayern München)

Etter den svakeste sesongen i Bundesliga på tolv år, kommer Vincent Kompany inn som Bayern-trener på et gunstig tidspunkt. Gunstig, så lenge den tidligere Burnley-treneren leverer resultater fra start. Det store spørsmålet er hvilke spillere Kompany har med seg når sesongen sparkes i gang. Med flere profiler på vei bort, er fire spillere sterkt linket til Bayern i sommer.

Alphonso Davies har presset frem et lønnskrav for forlengelse som trolig sender kanadieren ut av klubben, ifølge Footballtransfers vurderes Quilindschy Hartman og Miguel Gutierrez som potensielle erstattere, men det er AC Milans Theo Hernandez som er toppmålet.

LES: Manchester United-spiller blokkerer gjenforening med Mourinho

Bayern München har tradisjon med å nappe til seg bundesligarivalenes beste spillere. Den langsiktige planen er å hente playmaker Florian Wirtz fra Xabi Alonsos Bayer Leverkusen, men 20-åringen ser ingen grunn til å forlate Tysklands beste klubb. Ifølge Footballtransfers styrer Bayern-ledelsen seg inn mot Jeremie Frimpong, som en langsiktig løsning på utfordringene i høyreback-posisjon.

Bayern jakter også en defensiv midtbanespiller. Fulhams Joao Palhinha var nær en overgang på deadline day i fjor sommer, men etter at overgangen gikk i vasken, har interessen for den portugisiske spilleren kjølnet. Dette har plassert Amadou Onana på ønskelista, som sannsynligvis vil bli solgt av Everton denne sommeren på grunn av Premier League-klubbens økonomiske problemer. Bayern står ifølge Footballtransfers klare til å slå til med et bud på mer enn 50 millioner euro.

ENGELSKE KLUBBER: Michael Saul Dell verdens tiende rikeste mann vil kjøpe Premier League klubb

Stuttgart var sammen med Bayer Leverkusen den store overraskelsesklubben. Chris Fuhrich har vært en av de nye stjernene. Vingen var sterkt medvirkende til suksessen, og spilte seg inn på det tyske landslaget og på blokka hos Bayern München. Med en utkjøpsklausul på 23,5 millioner euro og klar for å gi Leroy Sane kamp om plassen, er denne signeringen en no-brainer for Bayern.