Martin Pusic

På søndag var det god stemning i den danske klubben Horsens da de signerte den meget erfarne spissen Martin Pusic. – Vi kjenner han godt fra norsk fotball han har vært vesentlig lenger i Brann, Fredrikstad og Vålerenga enn det han endte opp med å være i Danmark.

I dag, fire dager senere er oppholdet i Horsens over og søndagens kontrakt opphevet.

«Vi har hatt utallige samtaler med Martin om hans inntreden i Horsens. Men Martin kommer etter to dager og sier at han ikke kan se for seg å spille for oss etter vår seier i Parken», sier Horsens-trener Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

– Vi hadde deretter mange samtaler med Martin om hans ønske. Vi tar menneskelige hensyn her i klubben når det gjelder samarbeid, og når Martin sier at han ikke kan se for seg å spille her, så imøtekommer vi selvfølgelig hans ønske på bakgrunn av våre verdier, fortsetter trener.

Den 30 år gamle spissen sier at han etter fem år i dansk fotball ikke ser for seg å spille i ligaen lenger.

– Jeg har oppnådd det jeg kan i Danmark og vil utfordre meg selv utenfor Danmark. Jeg har ikke noe negativt å si om Horsens. Det er en klubb med kvalitet, som jeg så mandag etter 2-1-seieren mot FC København, sier Pusic.

Spissen rakk kun å spille 20 minutter for sin nye klubb etter å ha blitt byttet inn på slutten av kampen mot Ståle Solbakkens FCK.

Pusic kom til Danmark i 2014 som Esbjerg-spiller. Tiden i landet har også inneholdt opphold i Midtjylland, FCK og AGF.