(foto: pepe, twitter)

Jernmannen Pepe har skrevet seg inn i historiebøkene. Suksess og trofeer med Real Madrid og Portugal, fryktet av all verdens angrepsspillere som vet hva de skal opp mot når de utfordrer den portugisiske midtstopperen. Nå venter en helt spesiell utfordring.

På onsdag skal Porto opp mot Juventus i første kamp i CLs 8. delsfinale. Og det er mer som er første for Pepe denne kvelden.

Les: Liverpool har truffet blink

Pepe har stått skulder ved skulder i fotballkrigen med Cristiano Ronaldo, nå skal han for første gang sørge for at landsmannen får en ræva kveld på fotballbanen.

-Det blir spesielt å sto overfor ham, da jeg aldri før har spilt mot Ronaldo i løpet av karrieren min. Juventus er et lag som har en masse store spillere de kan regne med, inklusiv verdens beste i form af Cristiano Ronaldo, så det blir ikke lett, sier Pepe til UEFA.com.

Betyr dette at Pepe kommer til å ta på seg snille-Pepe-hatten når han skal stanse Ronaldo? Neppe. Kjenner vi 37-åringen rett, er alle motstandere like – og som fortjener samme knalltøffe behandling.

Les: Solskjærs største suksesshistorie har signert for mer