Vet alt, kan alt, gjør alt.

Zlatan har gjort det igjen. Frem mot sommerens VM-sluttspill kommer internasjonal presse til å sørge for at han får oppmerksomheten han digger. Blir han hentet inn på det svenske landslaget, eller ikke? Nå viser det seg at utfallet av dette ikke har noen betydning. Super-svensken kommer til å prege VM i Russland – uansett.

Zlatan har så vidt begynt å gjøre nytte seg for LA Galaxy, men har rukket å bli den største MLS-profilen – skal vi dømme etter medias oppmerksomhet.

Les mer: Plutselig ble amerikanerne interessert i fotball

Kanskje ikke overraskende at kredittkort-giganten Visa annonserte på tirsdag at de allerede hadde tatt ut Zlatan til sin VM-tropp.

-Ibrahimovic er selve legemliggjøringen av det globale aspektet ved Visas merkevare. Derfor skal spissen – og hans verdensberømte ego – bli det globale ansiktet på Visas markedskampanje for 2018 FIFA World Cup, var meldingen fra Visa.

 

The One, the Only. (foto: zlatan, twitter)

Ifølge Yahoo finance skal det som gjør Zlatan til amassadøren for det globale landsbyen være hans bakgrunn fra spill i syv ulike land og hans evne til å ordlegge seg på fem ulike språk.

Hva Visa betaler for avtalen, vites ikke.

Men det vi vet, er at Visa garantert slår på stortromma med denne kampanjen, og at Zlatan garantert kommer til å ha en av hovedrollene – om han spiller, eller ikke.

 

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp