Memphis Depay

Timer etter Memphis Depay tok et tårevått farvel med Atlético Madrid kastet fotballlegende og nyutnevnt boss i AC Milan Zlatan Ibrahimovic seg på telefonen for å sikre seg en lagkamerat fra tiden i Manchester United

Den nederlandske spissen Memphis Depay dro fra Old Trafford til franske Lyon vinteren 2017, mens den svenske superstjernen dro videre året etter. Depay var en halvannen sesong i Barcelona før han før han vinteren 2023 ble solgt til Atlético Madrid.

Radamel Falcao: En helt har kommet hjem etter 23 år

For tre uker siden ble det offisielt slutt for 30 åringen i Atlético Madrid noe han bekreftet i sosiale medier: «Det er ikke lett å si hvordan jeg har det med å skrive denne meldingen fordi jeg føler at ting kunne vært veldig annerledes. Kanskje det er bedre å ha den samtalen en annen gang… Til Atlético Madrid, lagkameratene mine, staben og spesielt fansen, vil jeg takke dere for energien og støtten jeg har opplevd under tiden min som Atleti-spiller. Jeg holder de gode minnene nært hjertet. Takk.»

Sky Sport Italia hevder at AC Milan er «veldig interessert» i nederlenderen, som er midt i et EM. – Nederland møter Frankrike på Leipzig Stadium senere idag.

Han en spillestil som passer perfekt inn i Zlatan sine ekspansive planer!

AC Milan ønsker seg en ny måte å spille angrep på, det skal ha vært årsaken til at Zlatan bestemte seg for å sparke manager Stefano Pioli (gjensidig enighet) til tross for at de landet på andreplass i Serie A. Før sparkingen ble offisiell ble rapportert de var ute etter en annen nederlender, Joshua Zirkzee.

Men det er ikke aktuelt lenger! Dette fordi den nye manageren Paulo Fonseca som er håndplukket av Zlatan, ønsker en annen type angrep, en spillerstil som er nærmere det Mamphis Depay representerer.

Les på Popidol: Ny Hunger Games-bok og film på gang

Spissen sto for 13 mål og to assist på 40 kamper i Atlético Madrid-trøya. Han har en fortid i Barcelona, ​​​​Lyon, Manchester United og PSV.