Det var ingen kjærlighet tapt mellom Sveriges største stjerne og sjefene på landslaget da Zlatan trakk seg fra landslaget i 2016. – Ifølge FotbollDirekt vil Zlatan Ibrahimovic gjøre comeback på det svenske landslaget, noe som alle som har fulgt med en stund finner rimelig overraskende.

Zlatan Ibrahimovic har en fantastisk sesong i AC Milan, og den 39 år gamle verdensstjernen gjør tilsynelatende comeback på det svenske landslaget.

Les: Gigantenes møte endte med 5 scoringer av Haaland og Big Lew – og en trøblete akilles

Zlatan skal være innkalt til den kommende landslagssamlingen senere i mars, der Sverige skal spille to VM-kvalifiseringskamper og en testkamp.

Venner igjen

Det har lenge vært snakk i Sverige om et comeback for Zlatan, men mye vondt blod og dårlige kommentarer i media har vært et hinder, men så for ikke så lenge siden ble det gjennomført et vennskapelig møte. Landssjef Janne Andersson har gradvis blitt mildere i stilen og etter møtet har svenske medier gått av skaftet i gledes overskrifter.

Dermed står Zlatan for å få sin første landskamp siden EM-finalen i 2016, hvor hans siste kamp var mot Belgia.

Det svenske fotballforbundet går langt med å bekrefte uttaket på sine sider:

«Landslagskapteinen Janne Andersson sa etter at han og Zlatan møttes i Milano i november er det som betyr noe. Det var en god samtale og dialogen med Zlatan fortsetter. Troppen til de kommende landskampene vil bli tatt ut 16. mars.»

Det var i et intervju med Aftonbladet i forbindelse med at han fikk Gullballen for tolvte gang Zlatan Ibrahimovic i november i fjor innrømmet at han savner Blågult.

  • Zlatan Ibrahimovic har spilt 116 landskamper for Sverige og scoret 62 mål, som er flest noensinne.

Les på Popidol: Vår dypeste medfølelse: Nicolas Cage gift for femte gang!