Hjem Fotball Zlatan forlenger med United
Zlatan forlenger med United

Zlatan forlenger med United

mars 19, 2017

I følge den svenske avisen Expressen har Zlatan Ibrahimovic forlenget kontrakten med Manchester United i minst ett år til. Vi skjønte det var noe på gang da han i går uhemmet skrøt av José Mourinho sine manager egenskaper, spesielt for en som er på slutten av sin karriere.  Zlatan kommenterer de mange uttalelser fra sin manager at han manipulerer han til å prestere.

Ibrahimovic, som kom gratis til United fra franske Paris Saint-Germain i fjor, skrev på grunn av sin alder kun under på en ettårskontrakt som varer frem til sommeren. Det er en forlengelsesklausul som nå skal ha blitt benyttet.

«Zlatan kommer til å skrive under på minst ett år til med United, ifølge Expressens kilder. Han ønsker en kontrakt på to år. Men han vil samtidig ha garantier fra United om at klubben kommer til å satse stort på å vinne Premier League neste sesong».  Vi som trodde det var poenget synes det er en litt merkelig garanti å be om.

Tidligere har Zlatan bare sagt at vi får vente å se hva som skjer, han er fornøyd. Det er mange klubber som han har blitt linket til i den siste tiden, både i USA og Kina.  Om noen timer møter Manchester United Middlesbrough i serien, men Ibrahimovic som etter å ha satt albuen i hodet til Bournemouth-spilleren Tyrone Mings er fortsatt uten med karantene.

Ibrahimovic har prestert på høyt nivå denne sesongen med 15 mål i Premier League.

Les også: