Who´s the boss!

Zlatan Ibrahimovic har fortsatt en del av hjertet sitt på Old Trafford. Derfor irriterer det ham at fortiden hindrer utvikling i klubben. Og at legendene fra 92-årgangen til United bare syter og klager.

Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville og Paul Scholes er mer eller mindre aktive som fotball-kommentatorer, og får derfor spørsmål om Uniteds opp -og nedturer.

Jobben til Neville er å skape reaksjoner. Har lykkes med dette hos Zlatan.

Les på Popidol: Pulp Fiction hadde bare vært en vanlig film uten Dick Dale

For Zlatan blir dette helt feil.

-De er ikke her lenger. De er på TV og klager hele tiden fordi de ikke er aktive i klubben. De hadde sin storhetstid, vi vet det, men hvis du ønsker å jobbe med United – gå og søk om jobb i klubben, sier svensken ifølge Daily Mail.

Vi må skape nye historier.

Les: Zlatan har sluttet å prate om seg selv – nå er det Rashford og Pogba som gjelder

Og arven etter Ferguson, som ledet klubben inn i storhetstiden med 13 Premier League-titler, 5 FA-cup-titler, 4 ligacup-titler og 2 Champions League-trofeer?

-Ferguson hadde sin plass i historien, men klubben skal videre. Alt som skjer hos United blir satt opp mot tiden med Ferguson. De sier: Hvis Ferguson hadde vært her, så ville ikke dette ha skjedd. Ferguson hadde ikke gjort det på denne måten… Hvis det var meg, så hadde jeg sagt at Ferguson er ikke her lenger. Jeg kommer hit for å lage min egen historie. Jeg vil ikke høre hva som hendte før. Du kommer inn med en ny mentalitet og skal  gjøre det her og nå, avslutter Zlatan.

Historieskriveren.

Les på F7: Vårens mest populære storbyer

Kloke ord fra Super-svensken?

Hvor mye Fergusons arv veileder i forhold til at den hemmer Uniteds utvikling, that´s the question.

Tett.

Hva sier du, Ole Gunnar?

Les: United har nå strøket superstjernen fra handlelisten?