Hjem Fotball Zinedine Zidane får kamp om beste spiller i U21 EM
Zinedine Zidane får kamp om beste spiller i U21 EM

Zinedine Zidane får kamp om beste spiller i U21 EM

juli 2, 2017

Spanske Dani Ceballos ble kåret til beste turneringsspiller i U21 EM i Polen. tidligere gikk prisen under det tacky navnet Golden Player, som er neste like ille som tittelen Golden Boy. (årets beste talent). Tysland ble EM mestere og vant finalen 1 – 0 mot nettopp Spania. 

Real Betis-spiller Dani Ceballos  fikk selvsagt en personlig opptur av kåringen, men ville naturlig nok også vunnet hele mesterskapet.

Les: U21 EM finale: Vi har to navn til deg Serge Gnabry og Mitchell Weiser

«Det er bittersøt. Jeg er glad for å ha blitt kåret til beste spiller, men akkurat nå er jeg vil gjerne bytte det med å være europamester» , sier Ceballos til UEFA.com.

Det har lenge før EM vært opplest og vedtatt at neste stopp for Dani Ceballos er Camp Nou, men nå har «alle» fått øynene opp for ham Zinedine Zidane manager i Real Madrid får nå alvorlig konkurranse. Juventus sin egen «nyhetstjeneste» skriver at det ryktes at klubben er villige til å betale utkjøpsklausulen på 15 millioner euro.  Vi er 100 % sikre på at flere melder seg på i kampen nå, blant annet et par storklubber fra Bundesliga. Vi er også 100% sikre på at 15 millioner euro ikke holder for å sikret seg Dani Ceballos.

Det er en redusert gruppe observatører som har valgt beste spiller turneringen, inkludert representant fra Bundesliga.

(c) foto: Juventus fc

Les også: