Gennaro Gattuso nær med å miste sin forplantningsevne

Marco Materazzi er ikke den eneste italieneren som Zinedine Zidane hadde nærkontakt med i sin lange karriere, i sin tid i Juventus hadde han mang en gang kraftfulle møter med Gennaro Gattuso som var AC Milan sin fremste bråkebøtte.

Tuttosport kommer med overraskende informasjon i dag, de skriver at det står mellom Real Madrid manager Zinedine Zidane og Napoli manager Gennaro Gattuso i det som er Italias viktigste managerjobb.

Les: Marca: Eden Hazard dumpes

Den tidligere midtbanespilleren Andrea Pirlo har ikke levert som ønsket for Juventus denne sesongen og selv om den gamle dame skulle slutte på topp fire i Serie A er ikke det tilstrekkelig for å beholde managerjobben. Juventus skal rekruttere fra øverste hylle og i deres øyne står det mellom Zinedine Zidane (var Juventus spiller mellom 1996 til 2001) og Gennaro Gattusso som har fått kaosklubben Napoli til å virke.

Juventus direktør og eier Andrea Agnelli ønsket å ansette Zinedine Zidane i 2019, den franske treneren sa ja til å returnere til Real Madrid. – Dog skal Zidanes lønn på 12 millioner euro i året en hindring for hans mulige retur til Torino, da den gamle damen må kutte kostnader på grunn av COVID 19-pandemien.

Gattuso, som forventes å forlate Napoli på slutten av sesongen, er mye rimeligere.

Hans agent Jorge Mendes har gode forhold til Juventus ‘ledere, en detalj som kan lette en mulig avtale.

Det er også en mulighet å hente Massimiliano Allegri, men da kommer Pavel Nedved og Fabio Paratici til å slutte, som presset på for Agnelli å trekke Allegri tilbake i 2019.

I følge Il Corriere della Sera truet visepresidenten til og med at han ville ha dratt hvis Allegri hadde blitt.

Les: Solskjær har ikke noe hastverk med David de Gea-exit