Philip Zinckernagel

Det ble ikke overraskende en overgang fra Eliteserien til nestøverste divisjon på balløya. Fra 19 scoringer og 24 assist på 28 kamper for Glimt har det blitt 1 scoring og 5 assists på 19 kamper.

Helt naturlig, spesielt når det har blitt begrenset med spilletid i Championship. Zinckernagel har kontrakt til 2026, og Watford har tydelig en langsiktig plan for dansken. Likevel, 26-åringen trenger fullt trøkk gjennom sesongen, og første sesong i Premier League gir ikke nødvendigvis dette.

Les: Forhandler personlige betingelser med United

Ifølge Watford Observer er skogvokterne fra Nottingham Forrest i dialog med Watford om en leieavtale med Zinkernagel. Ifølge den engelske avisen avventer Watford med å se hvilke offensive alternativer klubben ender med før de sender dansken fra seg.

Høres ut som en god plan. Forrest endte på 17. plass i Championship forrige sesong, for denne superkule klubben (vi husker fortsatt the good old days) vil Zinckernagel som skogvokter på høyrevingen være knall.

Les på Popidol: Ja takk, til mer Neymar-magi

Stuart Pearce, Stan Collymore, Alf Inge Haaland, Brian Roy. En klubb som aldri har spilt på finessene, men representerer det urengelske i fotballen. Zinkernagel trenger ikke å se det som en nedtur å bytte benken i Premier League med stjernerolle hos skogvokterne.

Go Forrest!

Les: Marcus Pedersen har det som plommen i egget