Må nødvendigvis bli mindre å rutte med til sommeren. (foto: real, twitter)

Mens Martin Ødegaard er i ferd med å forlate San Bernabeu for resten av sesongen for endelig å slippe til på en kamparena, har Zinedine Zidane noen tunge dager. På fredag fikk han i det minste ro rundt seg til litt kontemplasjon.

På onsdag kveld satt de kravstore Real Madrid-supporterene lamslåtte foran skjermen. Alcoyana fra Tercera Division (jepp, tredjedivisjon) sendte Zidane og gjengen hjem med 2-1 tap i 16. delsfinalen i Copa del Rey. Hadde vi ikke visst bedre, kunne vi mistenke Zidane for bevist å la seg slå for å kunne fokusere på La Liga og Champions League. Men hos Real er et tap som dette utilgivelig – uansett.

Les: ESPN: I boks for Martin Ødegaard

Det brummes på nytt på styrerommet til Real Madrid, der det gjøres klart for andre runde av hva gjør vi med Zidane-diskusjoner. Og når noen tråkker trynet ditt ned i gjørma, da er det lett for at flere melder seg på. Å ja da, virus nr. 19 fant til slutt veien til Real Madrid-manageren.

Les på F7: Martin Ødegaard returnerer til Real Madrid først når Zinedine Zidane er borte

Med positiv test på Covid-19 må Zidane holde seg langt unna Alaves-kampen på lørdag. Assistenttrener Davide Bettoni tar midlertidig over førstelaget for de kommende ukene. For Zidanes del får vi nesten håpe at et Real Madrid uten Zidane ikke overpresterer. Dette kan få klubbstyret nok et skritt i retning adios.

Vi ønsker uansett Zidane god bedring.

Les: Real Madrid-spiller turte ikke å spille for AC Milan