Xavi Hernández

Xavi håper å se sin tidligere manager Pep Guardiola får svansen til å handle stor i sommer. Manchester City skuffet da de røk ut av Champions League mot Lyon, og dermed ble det bare en triumf i Carabao Cup denne sesongen.

Det er neppe tilfredsstillende i den ambisiøse klubben, og Barcelona-legenden Xavi vil gjerne at Pep Guardiola skal få sjansen til å være aktiv i sommerens overgangsmarked.

«Å ikke vinne Premier League eller Champions League vil være en stor skuffelse for Pep. Dette er de to han ønsket å vinne. Spesielt Champions League, fordi City aldri har vunnet det.»

Les: Barcelona har sparket Eric Abidal

«De har noen virkelig gode spillere, selvfølgelig har de det, men Pep trenger å bli støttet i transfermarkedet i sommer. Det er ikke fordi de mangler mange spillere – bare tre eksepsjonelle. Vi vet at det ikke vil være billig, men jeg vil gjerne se Pep få pengene til å gjenoppbygge», sier Xavi i et intervju med Daily Star.

Manchester City har allerede signert forsvarer Nathan Aké fra Bournemouth og den talentfulle spissen Ferran Torres fra Valencia.

Les: Storhandler: Ferran Torres er bare første av fem

Pep Guardiola startet sin meget suksessrike karrière som manager i Barcelona, først som leder for B laget i 2007, og etter bare et år ble han sjefen til Xavi og de andre på førstelaget.

Pep sine meritter er ganske utrolige:

UEFA Super Cup: 2013 UEFA Champions League – UEFA Champions League 2014 La liga – La liga 2009 – La liga 2010 – La liga 2011 Bundesliga – Bundesliga 2014 – Bundesliga 2015 – Bundesliga 2016 Premier League – Premier League 2018 – Premier League 2019