Som vi husker denne spilleren. (c) Bilde Liverpool FC: Xabi Alonso

Spør en Liverpool-supporter om Xabi Alonso, og du vil trolig bli møtt av et stort smil. Den defensive midtbanespilleren var en solid bauta hos de røde med over to hundre kamper i Liverpool-drakt. Ifølge tyske Bild er tiden kommet for at spanjolen trer frem under spotlighten igjen.

Ta det rolig, selv om spanjolen er jevnaldrende med Zlatan og sikkert fortsatt har krutt i beina, er det ikke planer om et comeback i shorts. Xabi Alonso er godt inne på sin neste karrierevei, som trener. Det startet rolig som U13-trener hos Real Madrid, før han i 2019 ble hentet inn som trener for Real Sociedads B-lag.

Les: Haaland gjorde det i Bundesliga, Mbappé «triplet det» i Ligue 1

Nå har en Bundesliga-klubb bestemt at 39-åringen er klar.

Ifølge Bild har Borussia MönchenGladbach bestemt seg for å hente inn Xabi Alonxo som hovedtrener for Tysklands for tiden 10. beste klubb. Siden Marco Rose lot seg overtale til å bryte kontrakten med klubben til sommeren og gå til rivalen Dortmund, har det blitt jobbet intenst for å sikre den riktige erstatteren.

Xabi Alonso er en gigant, som med spill for Real Madrid, Liverpool og Bayern München har vist at han har en briljant fotballskalle. Et modig og genialt trekk av Gladbach!

Les: Spansk media: Haaland har slått i bordet – åpner opp for exit til sommeren