Steven Fletcher

Wrexhams filmstjerne eiere Ryan Reynolds og Rob McElhenney har oppdaget at ting er tøft selv på League Two nivå i England. Etter fem kamper befinner de seg midt på tabellen med erkjennelsen at de kan trenger å bli sterkere raskt.

Budsjettet til Wrexham er omtrent det dobbelte av andre lag i League Two. – Nå benytter de litt sitt store lønnsbudsjett til å hente inn rutinerte Steven Fletcher.

Les: Ruller ut den røde løperen for Philippe Coutinho


Wrexham annonserte på sine nettsider fredag ​​at de har signert en kontrakt med rutinerte Steven Fletcher, som blant annet har 189 Premier League-kamper på CV-en.

– Jeg er veldig fornøyd med tillegget av Steve. Han har ikke trent under pre-season, men han var der i dag med guttene. Det er flott å ha ham om bord.

– CV-en hans taler for seg selv. Han har spilt det meste av karrieren på et virkelig høyt nivå. Han er en veldig profesjonell spiller og han passer perfekt inn i resten av troppen, sier manager Phil Parkinson til klubbens hjemmeside.

Steven Fletcher har i løpet av sin karriere representert klubber som Burnley, Wolverhampton, Sunderland, Marseille, Stoke og nå sist Dundee United, hvor kontrakten hans gikk ut tidligere i sommer.

Les: Ga Cruyff tilbud om jobb i Premier League

Den 36 år gamle spissen har også spilt 33 kamper for det skotske landslaget.