Én gang ulv, alltid ulv.

Raul Jimenez er for de som ikke har fått det med seg en meget farlig fyr foran mål. Hele 26 ganger har han puttet ballen i mål og sammen med den nå ekstremt muskuløse Adama Traoré en meget god forklaring til Wolverhampton sin suksess i år.

Den portugisiske kringkasteren RTP melder at Mexico-spissen vil få sin drømmeovergang til Old Trafford oppfylt i sommer.

Les: Bekreftet: Solbakken mister historiens beste angrepsspiller

Det er ikke første gang det har vært snakk om en overgang til Manchester United, men de fleste har fått med seg at fokuset for manager Ole Gunnar Solskjær har vært på å lande vingen Jadon Sancho samt å «fullføre» skapelsen av den perfekte midtbanen. – Dog skal det sies, en spiss til har en god stund vært snakket om, men før inntekter fra Champions League var sikret, var det utenfor den økonomiske rekkevidden.

Jimenez selv har heller gjort lite for å dempe rykter om en United overgang. Han fortalte følgende til ESPN Mexico i februar:

«Man er alltid åpen for alt, men jeg har en kontrakt til 2023»

RTP melder også at Wolves har allerede inngått en avtale om å signere hans erstatter i Paulinho. -De oppgir at Braga spissen allerede har avtalt vilkår for å flytte til Molineux i en overføring orkestrert av superagenten Jorge Mendes.

Paulinho har vært i dødelig form for det portugisiske laget denne sesongen. Han har scoret 25 mål og gitt ni assist på 48 kamper.

Enhver avtale for Jimenez vil heller ikke bli billig. Spissen er verdsatt til rundt 50 millioner pund av Wolves; en rimelig pris gitt hans rekorden på 43 mål på 93 kamper for klubben.

Rio Ferdinand om Jimenez: «Det jeg liker med ham er at han scorer alle typer mål. Han står bakerst og leder ting og mobber forsvarere, og han kan score enorme mål ut av ingenting.»

Les: BBC: Manchester Citys bud på 480 millioner kroner er akseptert