Den største stjernen på Crystal Palace venstrevingen Wilfried Zaha er svært ettertraktet, men både han og klubben har vært nølende når friere har stått på døra, spesielt overfor gamleklubben Manchester United hvor erfaringene ikke var spesielt gode.

Innimellom har Zaha løselig sagt seg interessert i noe større, men ikke så tydelig som nå. – I et intervju med The Face kunne han fortelle at han kan forlate Selhurst Park på jakt etter et lag som kan konkurrere om vanlig trofeer.

Les: Ronaldo har klart noe Messi aldri kommer i nærheten av

Det er lite sannsynlig det skjer med Crystal Palace, de havner som regel midt på tabellen.

Crystal Palace har mottatt tilbud fra lag som Arsenal, Tottenham og Everton, men har aldri egentlig hatt noe stort press på å selge. Wilfried Zaha som har vært i klubben siden han var en liten gutt foruten en sving innom Old Trafford for snart 10 år siden skrev under en kontraktsforlengelse på fem år i 2015.

Med to år igjen av kontrakten er det i realiteten, med mindre de forlenger, siste sjanse i sommer for å få maksimalt ut av Wilfried Zaha ved et salg. – Det virker mer sannsynlig nå enn på mange år. Ivorianeren inrømmet overfor The Face at han fortsetter å drømme om å bli med i en større klubb.

«Jeg føler at jeg kan ta et nytt forsøk mot topplagene, fordi drømmen min er å vinne ting,» sa han. «Jeg er god nok til å dra ut der og konkurrere med de beste.

«Hvis muligheten komer, ville jeg ikke avslå den, fordi jeg føler at jeg fortjener den. Det er slik at jeg vil vise barna mine: ‘Dette er hva pappa vant.'»

Les: «Team Sancho» er sikker på det blir Manchester United