Wilfried Zaha

Det er en spiller som virkelig har gjort «den store forskjellen» for Crystal Palace i mange år og det viste han igjen på lørdag i det som var en skjebnekamp for Cardiff som stod i fare for å følge Huddersfield og Fulham ned i Championship.

Wilfried Zaha var igjen viktig og satte inn det første målet til Crystal Palace etter 28 minutter og var i store perioden av kampen meget god. – Ikke rart at Manchester United ønsker å «slette» tabben med å selge han billig til Crystal Palace i 2015.

Cardiff rykker ned etter hjemmetap
Alt håp om å redde Premier League-plassen er nå ute for Cardiff. Laget tapte 2-3 hjemme mot Crystal Palace, og med en kamp igjen og fire poeng opp til Brighton er avstanden for stor.

Les: Real Madrid har funnet seg et bedre alternativ enn Paul Pogba

Wilfried Zaha satte inn 1-0 til Palace etter 28 minutter, mens Martin Kelly scoret selvmål tre minutter senere. Michy Batshuayi ordnet 2-1 til Palace før pause og Andros Townsend 3-1 etter 70 minutter. Bobby Reid scoret kampens siste mål på overtid, men det var ikke nok til å redde Cardiff fra nedrykk sammen med Huddersfield og Fulham.

Les: Det vil koste skjorta å hente Wilfried Zaha tilbake

Cardiff fikk dermed bare én sesong oppe på øverste hylle. Det skjedde også sist laget var oppe – i 2013/14-sesongen.

Cardiff – Crystal Palace 2-3
Premier League
28′ 0-1 Wilfried Zaha
31′ 1-1 Martin Kelly
39′ 1-2 Michy Batshuayi
70′ 1-3 Andros Townsend
90′ 2-3 Bobby Reid