Wilfried Zaha

Sist sommer, som noen kanskje husker ba den nå 27 år gamle Crystal Palace vingen Wilfried Zaha pent om å få lov til å forlate klubben. – Da var drømmen for Zaha, som har kom til Crystal Palace som liten gutt i 2002 å prøve seg på Manchester United en gang til.

I 2013 ble han fristet over til Old Trafford av Sir Alex Ferguson, manager legenden så sammen med nesten alle andre 20 åringens enorme talent, men så gikk han inn i pensjonistenes rekker og David Moyes som ansvarlig sendte han ut på lån og sjansen kom egentlig aldri for Wilfried Zaha.

Les: Juventus har servert Douglas Costa til Manchester United

Vel tilbake i sin ungdoms klubb ble han stadig bedre, men lysten på å lykkes på Old Trafford var ikke borte. – I fjor sommer torpederte Crystal Palace overgangen etter at en overgangssøknad var levert og personlige betingelser avtalt.

Sky Sports melder at at storklubber som Paris Saint-Germain, Dortmund og Monaco følger Crystal Palace-spilleren tett. – Zaha har lært av ifjor sommer og vil avklare med klubben om han kan gå og til hvilken pris før noe mer skjer.

Les: Ronaldo vurderer overgangen som vil gi oss verdens råeste angrepstrio!