Marko Arnautovic returnerer ikke til Premier League med det første

Snakk om å brenne broer, West Ham spiller Marko Arnautovic har sin bror som manager, de to har klart å gjøre seg til så store uvenner med fans og ledelse i klubben at de fremstår som skoleeksempelet på hvordan ikke gjøre det hvis du har lyst å en dag komme tilbake for en kopp kaffe og et wienerbrød. 

Det er store penger i Kina som har fått brødrene til å gjøre som de gjorde, allerede i vinter presenterte de et ønske om et salg til Shanghai SIPG, men West Ham ønsket absolutt å beholde sin angrepstjerne og partene ble enige om en forlengelse av hans avtale med vesentlig bedrede betingelser.

Les: «The Special One» tilbudt milliard-lønn

30-åringen forlater klubben etter to sesonger på London Stadium i retning av Kinesiske Superliga, hvor han har scoret 22 mål på 65 kamper, skriver klubben kort.

Klubben mister en toppscorer, men får ifølge BBC rundt 250 millioner kroner for tort å svie.

Les på F7: Stoler ikke på nettselskapene, finner stadig nye måter å skvise deg for penger

Spillerens bror og agent, Danijel Arnautovic, var ekstremt tydelig i media om ønsket om klubb bytte, det første til en feide som endte i forlengelsen med West Ham med begrunnelse om at de ville sette en stopper for spekulasjonene. gikk da offentlig ut og bekreftet det sterke ønsket om et klubbytte.

Tidligere denne uken skal Arnautovic ha informert West Ham om at han ønsket å få tillatelse til å forlate klubben til fordel for den kinesiske klubben. West Ham ba han om å respektere kontrakten han forlenget i januar. – Etter diverse dialog som vi ikke kjenner skal en rasende West Ham-manager Manuel Pellegrini ha bedt klubbens styre la den østerrikske spissen dra fra klubben.

Pellegrini skal være rasende på grunn av Arnautovics oppførsel, og lagkamerater i West Ham mener at det var best å få ham solgt så fort som mulig, hevder The Guardian.

I mellomtiden skriver engelske medier at West Ham planlegger å plukke opp Celta Vigo-angriperen Maxi Gomes for en halv milliard, en overgang som i dag ble enda mer aktuell.

Les: West Ham forhandler om Celta duo