Nayef Aguerd

Den marokkanske midtstopperen Nayef Aguerd defineres som en moderne forsvarer som er flink til å sette i gang angrep raskt og presist. 26 åringen som har tidligere Rosenborg og Stabæk spiller Birger Meling på sin venstreside i forsvaret til Rennes er klar for West Ham.

West Ham manager David Moyes har lenge ønsket å forsterke backlinjen og selv om Aguerd er på plass betyr ikke det nødvendigvis det stopper der.

Nayef Aguerd spilte 31 kamper for Rennes i Ligue 1 sist sesong og sto for 3 mål. «Jeg ble veldig spent da jeg hørte om West Ham Uniteds interesse», sier Aguerd til klubbens hjemmeside og fortsetter: «Jeg visste at jeg trengte å gå til Premier League, for det er en drøm for enhver spiller»

Les: Leeds venter til Barcelona har gitt endelig beskjed de ikke aktiverer utkjøpsklausulen

David Moyes berømmer umiddelbart sin nyervervelse for karakteren og holdningen han viste under samtalene før flyttingen ble fullført.

– Jeg har blitt imponert over Nayefs karakter og holdning under samtalene våre. Han har et stort driv for å bli bedre og å lykkes og jeg er sikker på at han vil passe godt inn i miljøet vi har her, sier David Moyes.

Ifølge BBC kostet avtalen 30 millioner pund.

LES: Newcastle tilbudt Manchester United-spiller