En sammensveiset gjeng med "moderate" Premier League-inntekter. (foto: west ham)

Kurt Zouma gnistret til i 2-0 seieren til Les Bleus over Finland i tirsdagens VM-kvalik. Nok en bekreftelse på at midtstopperen blir en solid forsterkning for West Ham denne sesongen. Likevel skal det ha skapt murring i spillergruppa.

Med andreplass på Premier League-tabellen etter tre kamper, er det ingen sportslige mørke skyer på Olympiastadion, men forhandlingene med Zouma i sommer kan skape gnisninger.

Les: Slutt på å leke butikk: Leeds satser 1,2 milliarder

I july kunne talkSPORT melde at kaptein Declan Rice, jaktet på av de største i Premier League, tjener 62 000 pund i uka.

Michael Antonio, klubbhistoriens største målscorer, tar ut 70 000 pund i ukelønn.

Det er ikke noe nytt at en klubb må strekke seg lenger enn ønsket i lønnsforhandlingene med nye spillere, men i tilfellet Kurt Zouma har det tatt av – hvis 125 000 pund i ukelønn settes opp mot resten av spillernes utbetalinger.

Zouma. (foto: west ham, twitter)

Ifølge The Sun har dette skapt murring i den sammensveisede spillergruppa til West Ham.

Les på Engelske klubber: ESPN: Jesse Lingard skyver United-tilbudet tilbake over bordet

Under EM-sluttspillet uttalte den tidligere West Ham-spilleren Trevor Sinclar til talkSPORT:

-Han (Rice) er 22 og den beste spilleren hos West Ham, så han bør også være den best betalte.

Så kom Zouma på dobbel lønn. Når Manchester United og Chelsea begge har satt opp Rice som et langsiktig mål (les: ESPN: Manchester United har en plan for Rice og Haaland), kan Zouma-avtalen gjøre det vanskligere for David Moyes å holde Rice fornøyd. På tross av den unge alderen, er kapteinen alt annet enn bare ung og lovende.

Les: Bayern München planla det siste store ranet hos RB Leipzig