Hjem Fotball Wenger: Ikke veldig optimistisk
Wenger: Ikke veldig optimistisk

Wenger: Ikke veldig optimistisk

august 11, 2017

Arsenal sparker i gang Premier League-sesongen 2017/2018 fredag kveld, på hjemmebane mot Leicester. Arsenal har til (u)vane å gjøre det dårlig på åpningskamper, de har kun vunnet 1 av 7 av de siste åpningskampene.

Arsenals manager har vært heftig kritisert av egne fans, for å ikke forsterke laget nok til å kunne kjempe om ligagull. Denne sesongen kunne mange gunners-fans glede seg over signeringen av storscoreren Lacazette. Den gleden er dog litt ambivalent ettersom lagets store stjerne Alexis Sanchez, ikke vil signere ny kontrakt som utløper om et drøyt år.

Sanchez har blitt sterkt linket til Manchester City og PSG i hele sommer, nå har Arsene Wenger uttalt seg om Sanchez i et intervju med ESPN.

«Arsenal er bestemte om at Sanchez ikke skal selges denne sesongen, men jeg er ikke super optimistisk på å kunne beholde han etter denne sesongen. Han er Arsenal-spiller pr nå. Vi klarte ikke å forlenge kontrakten hans forrige sesong, og jeg er usikker på om vi klarer det denne sesongen, men vi kommer IKKE til å selge han»

Alexis Sanchez som scoret 24 mål på 38 kamper sist sesong, er en vital del av dette Arsenal-laget.

Les også: