Jobber garantert med en løsning. (foto: liverpool, twitter)

Premier League-sesongen ligger to uker unna. På lørdag fikk Liverpool-supportere se at noe fortsatt mangler på midtbanen.

Det er Wayne Rooney som denne uken delte sin analyse: «Thiago til Liverpool er en bedre signering enn Messi til Man City». Rooney gikk så langt som å hevde at Thiago i rødt kan garantere Liverpools back-to-back triumf i Premier League.

Les: Chilensk avis: Arturo Vidal ønsker ikke Inter – har en større drøm

Det var voldsomt, Rooney, men etter å ha fulgt Thiago med verdens beste klubb denne sesongen og midtbanen til Liverpool mot Arsenal i Community Shield-finalen, da skjønner vi hvorfor en haug med Liverpool-supportere sitter og biter negler mens de venter på den forløsende Thiago signaturen.

Flere vil også hevde at Liverpool klarer seg helt fint med troppen som sanket det historiske Premier League-trofeet, men Thiago har touchen, blikket, pasningene og evnen til å takle press som gjør 29-åringen til en helt annen type spiller en dagens midtbanespillere hos Liverpool.

Les på Engelske klubber: Liverpools unge midtstopper Ovie Ejaria bytter permanent til Reading

Denne faktoren kan bli utslagsgivende i en lang sesong. Vi tror faktisk Rooney har et sterkt poeng. Dette må dere få til, Jürgen.

Les: «Veldig forbanna» på Liverpool etter avgjørelsen