Wayne Rooney var en fantastisk målscorer og han viste gode takter som manager for Derby. – Etter det har det ikke fungert så bra for Manchester United legenden.

Det er ingen som snakker om 38 åringen i forbindelse med noen av de store klubbene lenger så nå tyr han til Podcast.

Wayne Rooney ble sparket av Birmingham City i starten av 2024 så sent som oktober året før ble han ansatt etter han forlot DC United. Etter bare 15 kamper fikk Rooney sparken, med en kamp igjen ligger Birmingham tredje sist med et poeng opp til Plymouth på sikker plass.

Den tidligere Manchester United og England-spissen skrev på sosiale medier: «Jeg er glad for å kunngjøre at jeg vil bli med min gode kamerat @GNev2 og teamet på @WeAreTheOverlap for å vises på kanalen gjennom noen av deres strålende show på YouTube og podcasten.

Les: Newcastle har bestemt seg for å by over Arsenal og Chelsea

«Jeg gleder meg til å komme i gang – gå over og abonner nå!»

Jeg er glad for å kunngjøre at jeg vil bli med min gode kamerat @GNev2 og teamet på @WeAreTheOverlap for å vises på kanalen på tvers av noen av deres strålende show på YouTube og podcasten.

Rooney skal bli med tidligere lagkamerat Gary Neville, sammen med Jamie Carragher, Roy Keane, Jill Scott og Ian Wright, som er de faste programlederne på podcasten.

«Avtalen er fullført og signert. Rooney vil slutte seg til vennene og eks-lagkameratene Gary Neville, Roy Keane og resten av laget og vil debutere ganske snart. Wayne Rooney til The Overlap, her er det!

Før han begynte i The Overlap, hadde Rooney jobbet som ekspert og var til stede i Sky Sports-studioet da Liverpool tapte mot Everton i Merseyside-derbyet forrige uke.

I forrige måned dukket Rooney også opp på TNT Sports som en ekspert da United tok imot Everton på Old Trafford.

Les på Engelske klubber: Ny regel kan sende Erling Haaland rett i fanget på Real Madrid