Mr. Edwards. (foto: watford, twitter>)

Da Roy Hodgson ikke kunne redde plassen i Premier League for Watford, tok 74-åringen beslutningen om å returnere til pensjonisttilværelsen. Dette satte igang en hastig jakt på erstatteren som må på plass før sesongen er over. På onsdag kom ryktene om at Rob Edwards var i samtaler med klubben, senere på dagen kom bekreftelsen.

Det ble Rob Edwards fra Forest Green Rovers. Vi må innrømme at vi måtte slå opp klubbnavnet for å sjekke, Forest Green Rovers har ikke akkurat den største spotlighten rettet mot seg. League Two-klubben rykket opp til League-One før neste sesong, en prestasjon som har fått Watford-ledelsen overbevist.

Les: Manchester United skal få slite hardt med å matche tilbud

Rob Edwards har ledet Forest Green siden 2021 og har raskt vist seg frem som trener.

Den tidligere ungdomstreneren hos Wolverhampton og senere U16-landslaget til England, rykker ikke bare opp til League One, men til Championship.

Prosessen Edwards og Watford har ført imponerer ikke spesielt hos Forest Green.

-Vi er skuffet over at vår støtte, lojalitet og ærlighet overfor Rob er blitt gjengjeldt på denne måten med forhandlinger som har funnet sted bak vår rygg, begynner skrives det fra klubben.

-Vi er på inget tidspunkt blitt kontaktet av Watford, som vi kanskje også forventer mindre av, men under alle omstendigheter fører denne formen for oppførsel til at fotballen får et dårlig rykte, kommer det fra Forest Green.

Les: Mourinho prøver å ikke svare på spørsmål om Manchester United-spillerens overgang til Roma

Joshua King har fått ny trener, noen vil hevde gjennom skikkelig «pirat-virksomhet».