Wanda Nara og Maxi Lopez.

Da den argentinske spissen Maxi Lopez kom til AC Milan på utlån, traff hans kone Wanda Nara en mye større stjerne i Mauro Icardi. – Wanda ville ha mer penger og stjernestatus og dumpet Lopez til fordel for hans daværende gode venn Icardi.

Wanda Nara som er selve definisjonen på en «golddigger» er nå både agent og kone til Mauro Icardi som for tiden spiller i Paris Saint-Germain.

Les: Italiensk media: Fru Icardi har gitt PSG klar beskjed

» Hvis noe skjer med meg, foretrekker jeg at det skjer i mitt land … Italia»

Wanda Nara tok med seg sine og Maxi Lopez sine barn fra Paris til episenteret for coronaepedemien Como.

Naturlig nok reagerte eksmann Maxi Lopez på at Wanda brøt coronareglene og tok med tre barn fra Frankrike til Italia.

Maxi Lopez følte at det var en uansvarlig handling av Nara da hjemmet hennes var i Lombardia, regionen som var episenteret for viruset den gang. «Jeg vil gjerne vite under hvilke kriterier du bestemmer deg for å bryte karantenen til en global pandemi, der alle blir bedt om ikke å reise ut, og du utsetter barna våre for en tur fra et land til et annet, og flyttet til episenteret for smitte i Italia, uten noen som helst konsekvens, «

Det tok en stund for Nara å svare, men hennes svar var like kraftig som den første meldingen fra Lopez.

Les på Popidol: Wanda Nara har full kontroll over Mauro Icardi

«Han beskyldte meg for å ha tatt barna fra Paris til Italia, i hjertet av pandemien. Men Maxi vet godt hvor vi bor. Jeg er ikke i Como, men i en by i nærheten av Como, hvor det er veldig få tilfeller, «sa hun til magasinet Chi.»

«Og her er det mitt hjem, mens jeg i Paris måtte forlate huset jeg leide, kontrakten løp ut. Vi bestemte meg også for å komme tilbake etter å ha konsultert en barnelege, en topplege som jeg snakker med hver dag. » Alle Paris Saint-Germain-spillerne har dratt tilbake til landene sine. Og nå er vi italienere. Hvis noe skjer med meg, foretrekker jeg at det skjer med meg her, i mitt hjem. «Mitt land er Italia, som ga meg og ga oss alle de vakre tingene vi har, det er derfor jeg vil være her»