Simone Inzaghi (foto: inter, twitter)

Simone Inzaghi er i ferd med å lede Inter Milan til en ny Serie A tittel tre år etter Antonio Conte gjorde det samme og forlot San Siro i protest mot liten investeringsvilje hos eierne.

Etter nesten halvgått løp er leder Inter Milan med fire poeng over Juventus. – Den gamle dame har tenkt å styrke laget i januar, ganske ettertrykkelig og Nerazzurri har ikke tenkt å hente etter!. De kinesiske eierne Suning Holdings Group skal ha signalisert det er penger tilgjengelig for spillerkjøp og oppgraderinger.

Les: Langsiktig erstatter for Robert Lewandowski har landet

Manchester United-spissen Anthony Martial og Chelsea-spissen Armando Broja har dukket opp som potensielle overgangsmål for Inter Milan.

Forrige sesongs Champions League-finalister har bare sluppet inn syv mål denne sesongen og selv satt inn 41 mål på 17.kamper. – De er med andre ord et av Europas mestscorende lag. – En stor del av målene er knytte til tre spillere, Lautaro Martinez, Marcus Thuram og Hakan Calhanoglu har til sammen 29 mål.

Inter har imidlertid ikke fått det de har håpet på fra Marko Arnautovic og Alexis Sanchez, veteranene er redusert til en start hver og totalt 15.kamper alle fre pengen.

Arnautovic har ikke blitt hjulpet av å ha pådratt seg en skade i løpet av den første halvdelen av sesongen, men det ser ut til at Inter-tjenestemenn har bekymringer for å håndtere tidsplanen frem til slutten av kampanjen.

Les: 90min: Liverpool har funnet sin forsterkning på venstrebacken – i samtaler om signering

I følge Gazzetta dello Sport har Inter en rekke alternative angrepsalternativer i tankene for januar og utover.

Martial og Broja sies å være med på denne kortlisten takket være deres respektive situasjoner i henholdsvis Man United og Chelsea. Mens Martial har fått syv starter og 12 kamper fra i alle konkurranser og bare har bidratt med to mål denne sesongen.

Når det gjelder Broja, har spilletid hans måttet styres delvis på grunn av at han ble frisk etter en alvorlig kneskade og deretter hadde et eget problem i det motsatte kneet. Den albanske landslagsspilleren har fortsatt gjort fire starter og åtte kamper fra benken. men hans eneste mål var tilfeldig i en seier over Fulham i oktober.

Portos Mehdi Taremi sies også å være i Inters sikte som en gratis agent neste sommer, selv om de villig vil forhandle en kuttprisavtale i januar, mens Atalanta BC-frontmann Luis Muriel også kan dukke opp som et alternativ.