(c) Bilde: UEFA: Pape Paté Diouf fra tiden i FC København

Vi har en tendens til å elske «underdogs» og hate tapere, nå som nedrykket fra Eliteserien er ristet av Aalesund er fokuset til den nye hovedtreneren Lars Bohinen å rykke opp igjen med en gang. – Og vi håper de lykkes.

Pape Paté Diouf (31) er klubbløs for tiden, men trener Aalesund. Han ønsker intenst å spille for Aalesund og kan fortelle han har sagt nei takk til flere tilbud fra utlandet for å være klar til å ta imot et tilbud om å spille i OBOS-Ligaen.

Les: Ferdig i Eliteserien etter 57 kamper

«Jeg mener Aalesund var uheldige som rykket ned i fjor, det er ikke et dårlig lag. Jeg er interessert i å spille for Aalesund fordi jeg tror de går rett opp igjen til eliteserien» sier angriperen til Romsdals Budstikke.

Vi i Sporten mener det ikke handlet så mye om uflaks, 2017 utgaven av Aalesund var elendig, er de like dårlige i år vil de spille i Post Nord ligaen neste år.

Diouf har slått rot med sin familie i Molde, han har kjøpt hus. Ikke så rart egentlig, han startet for Molde, gikk til FC København, ble lånt tilbake, så en rask tur til dansk fotball før han ble kjøpt tilbake til Molde.Siden 2016 har han vært Odd spiller.

Diouf har fortsatt familien sin boende i Molde etter tiden på Aker stadion. Med Aalesund som potensiell fremtidig arbeidsgiver vil det også hjelpe på familiesituasjonen.

«Jeg er 31 nå og har fire-fem år igjen som fotballspiller. Jeg er åpen for å flytte litt på meg, men basen min vil alltid være i Molde. Der har jeg kjøpt hus og der bor familien. Jeg har norsk pass og Molde er hjem for meg.

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!