Ingen tid til å nøle. (foto: liverpool, twitter)

To tette tap i Premier League for Liverpool, den siste tidligere i dag hvor Brighton på Falmer Stadium kjørte over Jürgen Klopps mannskap og med det formelig torpederte alle sjanser for en topp fire plassering og kvalifisering til Champions League.

Sofyan Amrabat som rett og slett var fantastisk for Marokko i VM Qatar, var med å skape historie for Afrika ved å nå semifinalen etter å ha slått «større» fotballnasjoner som Belgia, Spania og Portugal.

Les: Troy Deeney: Kampen mot Arsenal avgjør alt

Den 24 år gamle Fiorentina-midtbanespilleren ble kåret til Team of the Tournament for sine prestasjoner – og fanget oppmerksomheten til Europas store klubber i prosessen, Liverpool inkludert.

Reds-sjef Jürgen Klopp har et kritisk behov for å gjøre noe med midtbanen, vi så det igjen i dag mot Brighton. heldigvis er det flere alternativer for nå ser Sofyan Amrabat ut til å ha Liverpool som plan b. – Selv etter et meget godt møte med flere av sjefene på Anfield.

Et alternativ, som faktisk er veldig godt befinner seg i Napoli. Polske Piotr Zieliński som har vært den sannsynlige seriemesteren siden 2016 har gjennom knallhardt arbeid og selvfølgelig talent jobbet seg opp til å bli en konsistent spiller som alltid leverer. Han har blitt en svært viktig del av laget som i går feide over Juventus 5 – 1 i Serie A og med det befestet sin posisjon på toppen av tabellen.

Les: Smeller opp milliarden og kupper Arsenal-overgang!

De fleste trodde det gikk veien for Liverpool etter at Foot Mercato før jul meldte at Amrabat ønsket å «utforske Premier League». Nå en måned senere meldes det at Atletico Madrid er øverst på ønskelisten til VM-helten.

Et møte hvor Atletico ‘krysser av alle boksene’ for at midtbanespilleren skal fortsette fremgangen. De to klubbene må imidlertid komme til enighet, og Fiorentina vil neppe selge Amrabat til Spania hvis klubber fra Premier League gir et høyere tilbud.

Fiorentina har kontrakt som løper til 2024, det er også et års forlengelse i avtalen som klubben trolig vil aktivere så tidlig som mulig.

Uansett er Fiorentina ikke under noe umiddelbar press for å selge – noe som betyr at de kan kreve mye penger for å overbevise dem om å skille seg fra en av stjernespillerne deres.

Les på Engelske Klubber: Drar til med signering av tidligere Juventus-spiller med Premier League-erfaring