Elliot. (foto: liverpool, twitter)

Når du er 19 år ligger verden for mange åpen og valgmulighetene uendelige. For Harvey Elliot er ett valg tatt for resten av karrieren.

Vi er vant til å høre fra gamle stjerner og trenere som uffer seg over neste generasjon toppspillere som går inn i jobben med en mentalitet som ikke tåler motgang. Sosiale medier, egne klesmerker (den var til deg Lingard), hyppige overganger og utenomsportslig fjas stjeler fokuset fra å levere på topp – over lengre tid.

LES: Real Madrid har fått tilbudet fra Ronaldo de kan si ja til

Old School høres selvfølgelig bedre ut enn det faktisk var, men for Harvey Elliot er det én side ved det gamlekara som Steven Gerrard og gjengen gjorde som er del av oppskriften: Jobb deg oppover i en storklubb der du føler deg hjemme – og bli der.

Det begynner allerede å bli noen år siden Elliot ble hentet til Liverpool fra Fulham. Med 42 kamper i den røde kampdrakta hos Klopp og kontrakt til 2027, er 19-åringen selv ikke i tvil.

-Mitt håp er at jeg bilr hos Liverpool resten av karrieren. Det er uvesentlig om det er som spiller, trener eller hva som helst. Jeg vil gjerne være i Liverpool resten av livet mitt… Det er fantastisk å være på og rundt Anfield og kjøre forbi hver dag, sier 19-åringen til klubbens hjemmeside.

En 19-åring vi trygt kan kalle hel Liverpool-ved som løper de ekstra milene for å få muligheten til å bære den røde kampdrakta.  

LES OGSÅ: Slik skal England aksjonere under Qatar-VM