.

Karl-Heinz Rummenigge har for å imøtekomme Jerome Boateng sitt ønske om en endring at Bayern München er klar til å vurdere de tilbud som måtte komme.

Bayern Münchens Jerome Boateng fortalte for en måned siden at han fortsatt har lyst til å prøve seg i utlandet, det sitter fortsatt litt skuffelse igjen i kroppen etter bomturen til Manchester City i 2010.

Les: Her er 11 tyske spillere som skal vinne VM-tittelen

Flere store klubber har visstnok vist interesse og Bayern München formann Karl-Heinz Rummenigge, sa onsdag at klubben ikke vil stå i veien for Boatengs ønsker.

«Hans tanker om å forlate Bayern eksisterer fortsatt,»

«Vi vet at dette emnet kan komme opp igjen. Hvis en klubb er interessert og Jerome sier at han vil bytte til klubben, så vil vi vurdere det.

«Jeg skjuler ikke det faktum at vi har en finansiell grense, men jeg vet at Jerome tenker på å bytte».

Les på F7: Den spanske såpeoperaen nekter å ta slutt

Jeromo Boateng har slitt med mange skader de siste årene, men han klarte likevel å få en plass i Joachim Löw VM-tropp. – Som alle andre som spiller i VM, så håper han det blir et godt utstillingsvindu.

Det at Jerome Boateng er til salgs har fått alarmklokkene til å ringe i Manchester United, skriver lokalavisen Manchester Evening News. Klubben har lenge fulgt den skadeplagede 29-åringen, som har kontrakt med Bayern til 2021.

 

 

En effektiv måte å øke din søkeverdi på er linker, vi har fire ulike sider med høy «Page Authority» som gjør at det virker ekstra bra   –  Bestill blålinker her 

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Urban og full av selvtillit: F7City.no

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

 

Hjelp deg selv til bedre odds – her finner du de fleste