Matthijs de Ligt

Paris Saint-Germain har penger nok, men må for å være innenfor Financial Fair Play hvis de skal gjøre alvor at å kjøpe den ekstremt populære Ajax kapteinen, Matthijs de Ligt.

ESPN melder at den franske storklubben leder kampen om å sikre seg de Ligt av to grunner. – Snart skal brasilianske Leonardo trolig returnere som sportsdirektør på Paris Saint-Germain. – Han har et nært og godt forhold til Matthijs de Ligt sin skandaleagent Mino Raiola. – De to skal være i nær kontakt til tross for at Raiola har karantene.

Les: Fra Elverum til verdens største klubb

I tillegg skal Paris Saint-.Germain manager Thomas Tuchel være klar til å garantere full spilletid for den unge forsvarers-spilleren.

Sist og kanskje viktigst, klubben kan og vil betale det enorme agenten honoraret, som Mino Raiola angivelig krever fra Matthijs de Litts kommende klubb i tillegg til overgangen. Et beløp som ifølge flere medier er på 100 millioner kroner, og som Barcelona angivelig ikke er klar til å betale.

De Ligt har tidligere sagt at andre ligaer enn La Liga og Premier League er interessante, og han fortalte kryptisk for noen dager siden at han hadde et tilbud som var bedre enn de andre. Om han siktet til tilbudet fra Paris Saint-Germain vites ikke.

Les: Matthijs de Ligt: «Det finnes andre ligaer enn Premier League og La Liga»

En eventuell Ligt-oppkjøpet krever imidlertid at PSG selger flere spillere i sommer for å kunne leve opp til Financial Fair Play.