I'll be back? (foto: tottenham, twitter)

Tottenham er forbigått av Manchester United og har akkurat nå to poeng opp til fjerdeplassen med en kamp mer spilt. Manager Antonio Conte er frustrert og selv om «alle» signaliserer han blir værende i klubben etter hans kontrakt går ut på dato til sommeren vokser usikkerheten når det blir langt mellom poengene.

Vintervinduet kommer til å bli mer omfattende enn mange trodde tidligere i høst, ikke bare for Tottenham, men alle klubber som har ambisjon om topp fire.

Vil bytte ut Frankrikes nummer 1 med den engelske nummer 1

Mange eksperter mener at Tottenham har vært for trege med å selge den franske landslagskeeperen Hugo Lloris for å lande de store pengene. Antonio Conte ønsker at arbeidet med å finne en erstatter med en gang, kontrakten med 36 åringen går ut sommeren 2024, et salg vil gjennomføres i god tid før det.

SISTE: Barcelona-stjerne vil til United

London-klubben har, som nesten alle andre, fått med seg at Everton sliter. Landslagssjef Gareth Southgate valgte å ta med seg Everton keeper Jordan Pickford til VM i Qatar, men det er ingen hemmelighet om at konkurransen om å være Englands førstekeeper er hard. – Southgate ønsker å hente spillere fra en toppklubb og det er ikke en Everton om dagen.

Tottenham og manager Antonio Conte har innsett at forsterkninger må til hvis laget skal klatre tilbake til en tabellplass som kvalifiserer til Champions League.

Jordan Pickford (28) en kandidat til å erstatte Hugo Lloris (36) mellom stengene.

Les: Tok tårevått farvel med Besiktas-fans uten å være klar for Manchester United

Selv om Everton ligger på en 18. plass i Premier League og er under nedrykksstreken kommer det til å koste. Også Brentford ‘keeper David Raya er på Tottenham’s radar.