Tilbake og blir. (foto: Manchester United)

Denne sesongen har Manchester United kaptein Bruno Fernandes vært et av veldig få lyspunkter. – Han har heller ikke sluppet unna kritikk, men det er bare å forvente for en klubb som har Premier Leagues største lønnsregning, men som bare leverer en 8.plass.

Det blir ikke spill i Europa, noe som vil skape problemer i sommer i overgangsmarkedet. Både når det gjelder å holde på spillere som de vil holde på og rekruttere nye. Bruno Fernandes er ønsket av Al Nassr skrevet at Cristiano Ronaldo som tydeligvis ikke er ferdig med å ødelegge for Manchester United. (Ja vi skylder fortsatt på den portugisiske superstjernen for at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken).

Jobber aktivt for at flest mulig skal spille i et av verdens værste diktaturer!

I tillegg til å være vanskelig for managere i Manchester United og før det Juventus åpnet han opp Saudi-Arabia for andre fotballspillere som ville tjene ekstra i noen år før pensjonstilværelse. – Med 200 millioner euro i årslønn har han det fortsatt ikke bra i ørkenen der nede. – Men som enhver hore lukker han øynene og tenker på pengene.

Les: Vil signere Kevin De Bruyne og Sergio Ramos

Bruno Fernandes som spiller for Portugal sammen med Cristiano Ronaldo har naturlig nok stor respekt for landets største stjerne.

Ronaldo og Fernandes vil helt sikkert på mye kvalitetstid sammen på banen denne sommeren i EM i Tyskland. Ronaldo skal være nærmest besatt av å vinne sitt andre Em 20 år etter sin debut i turneringen. Daily Mirror skriver at Ronaldo oppfordret Al Nassr til å signere United-kaptein denne sommeren. Og i kjent stil kommer Saudi-Arabia til å betale det som trengs. Manchestter United kan se frem mellom 80 og 90 millioner pund og Bruno Fernandes minst en milliard i lønn.

Manchester United har sist uke for å diskutere hatt møte med Fruno fernandes hvor han ønsket svar på egen posisjon og ambisjoner fremover. – Signalene ut fra møtet er at han blir værende på Old Trafford.

Fernandes snakket i oktober i fjor om å spille med Ronaldo for både klubb og land.

Da Fernandes snakket tilbake i oktober, sa Fernandes: «Har jeg forestillingen om at jeg spiller sammen med en historieskaper? Nei, jeg har ingen forestilling, jeg har vissheten! Vi er alle klar over det.»

«Vi forstår alle kraften og innvirkningen Ronaldo har, kraften og innvirkningen Ronaldo har hatt på fremtiden til mange av oss portugisiske spillere, mulighetene han har skapt for fremtidige generasjoner av spillere, måten andre begynte å se på Portugal,» fortsatte han.

«De hadde allerede begynt å se på oss med mer respekt, men alt Ronaldo oppnådde betydde at navnet vårt var mer fryktet, og vi er selvsagt takknemlige for å ha levd i denne epoken, fordi det var et privilegium for oss å se Cristiano spille og på samtidig hadde jeg sjansen til å spille sammen med ham.

Les på F7: Lego kommer med et episk, gigantisk og ondt «Lord of the Rings» sett

Fernandes har fortsatt to år igjen av sin nåværende kontrakt med United.

På tvers av alle konkurranser denne sesongen har han spilt 45 kamper, scoret 15 mål og gitt 11 assists.