Sanchez. (foto: marseille, twitter)

Alexis Sanchez var den store stjerne på Emirates, men hadde ingen exit som huskes med glede av supporterne. 80 scoringer i Arsenal-drakta forteller chilenerens posisjon hos Arsene Wenger, men da Sanchez satte sin signatur på Man United-kontrakten i 2018, stengte han døra til Arsenal. Denne sommeren har den chilenske løven forsøkt på seg på et usannsynlig comeback.

Etter 109 kamper i Inter Milan-drakta med tre trofeer (satte inn den avgjørende scoringen i Coppa Italia-finalen mot Juventus), dro Sanchez før forrige sesong til Marseille. Her storspilte 34-åringen med 44 kamper på banen og 18 scoringer (14 i Ligue 1). Denne revitaliseringen av karrieren ga tydeligvis Sanchez håpet om et spektakulært comeback på Emirates.

LES: Lukaku bekrefter sjokkovergang!

Ifølge chilenske La Tercera var spissen personlig i kontakt med Mikel Arteta med tilbud om en andre runde hos Arsenal. Sanchez fikk svaret ikke lenge etter på telefon: Arsenal er ikke interessert i å forhandle om avtale, han er ikke med i Artetas overgangsplaner denne sommeren.

Vi tror heller ikke Arsenal-supporterne hadde vært klare til å ønske Alexis Sanchez velkommen tilbake. Porten sto åpen hos Inter Milan, så et comeback hos en tidligere klubb ble det uansett på Sanchez.

LES: Ny mulighet har dukket opp for Andreas Schelderup