Fikk oppfylt drømmen i Brasil.

Pereira har jobbet seg opp gjennom United-systemet siden 2014, men oppholdet i Manchester har vært preget av stadige utenlandsreiser. Utleieopphold hos Granada, Valencia, Lazio er ikke nødvendigvis noen nedtur, men når du har satset på drømmen om spill på Old Trafford og har fått bare 75 kamper i rødt siden 2014, da er det noe trått.

Denne siste sesongen før kontraktsutløp med United er det utleie til Flamengo som gjelder. Den offensive midtbanespilleren fikk seg en skikkelig opptur på legendariske Maracana Stadium. 25-åringen hadde et helt vilt løp fra egen halvdel sammen med ballfører Giorgian de Arrascaeta, der Pereira kunne avslutte med en kontrollert scoring – den første i Flamengo drakt.

Les: Real Madrid tråkket solid over grensen

Flamengo ledet 2-0, og scoringen til Pereira punkterte kampen helt.

Les på Engelske klubber: Selger Manchester United aksjer for godt over en milliard

Senere kom det en ekstatisk melding på Instagram fra United-spilleren på utleie.

-For et lag, for en steming. Å score et mål på Maracane Stadium er en drøm som deles av alle barn i hele verden som har passion for fotball, skriver Pereira.

Pereira og Flamengo ser ut til å bli en perfect match, noe som kan gi 25-åringen mulighet til å spille seg aktuell til Tites brasilianske VM-tropp.

Det löser sig for Pereira. Fullt fortjent!

Les: Dobler lønna til Haaland