Mason Greenwood. (foto: Getafe, x)

Frenkie de Jong er et stort skritt nærmere Manchester United i en deal hvor Mason Greenwood en av fire tilbudt i bytteavtale.

Spanske medier er samstemte i at neste destinasjon for Frenkie de Jong er Old Trafford. Deleier Sir Jim Ratcliffe planlegger å bruke fire uønskede stjerner som en del av en bytteavtale for nederlendeneren som skal være verdt omtrent en milliard.

Manchester United gjorde alt de kunne for å lande Frenkie de Jong den første sommeren Erik ten Hag hadde ansvaret, men da satte han seg på bakbeina og i stedenfor ble Casemiro hentet fra Real Madrid til den nette sum av 70 millioner pund.

Les: Jürgen Klinsmann har fått sparken

Casemiro sliter og Frenkie de Jong er tilbake i Manchester United sine planer. – Det nye denne gangen er at den 26 år gamle backen ikke kommer til å nekte et salg.

Mundo Deportivo skriver at Ratcliffe er klar til å gi Ten Hag sitt største overføringsønske i United for å gjenforenes med sin tidligere Ajax-protege.

For to somre siden ble Manchester United enig med Barcelona om en overgang for Frenkie de Jong for 75 millioner euro, prisen har gått opp siden da, de fleste tipper en pris på minst 100 millioner euro.

Daily Express skriver at planen er å tilby de regjerende La Liga-mesterne fritt valg av fire stjerner som en del av et potensielt bytte. – Øverst på den lista, Mason Greenwood, som gjør det svært på lån hos Getafe. Barcas vilje til å inngå en avtale har ført til at de kunne tilby 22-åringen sin ikoniske nr. 10-skjorte.

Les: David Beckham kommer med nok en genistrek!

Tre andre Manchester United-stjerner kan bli brukt i Barcelona-bytte

Jadon Sancho forsøker gjenopplive karrieren sin mens han var på lån hos Borussia Dortmund etter etter å ha havnet i fryseren hos Ten Hag. Sjansene hans for å få en permanent overgang til Dortmund avhenger nesten utelukkende av at United senker prisantydningen og at spilleren reduserer sitt lønnskrav kraftig.

En annen slitende United-vinger i Antony ser også fremtiden sin i søkelyset etter en ekstremt vanskelig og ineffektiv sesong på Old Trafford.

Brasilianeren ser ut til å bli solgt i sommer, selv om United må ta et tap på deres enorme 85 millioner pund investering. Det ser også usannsynlig ut om Barcelona vil vurdere signeringen hans gitt hans mangel på målbidrag denne sesongen. – Men de vil forsøke.

Og til slutt Scott McTominay også kunne bli tilbudt opp til Barcelona, med midtbanespillerens fremtid i klubben tilsynelatende fortsatt i luften.

Den skotske midtbanespilleren har imidlertid vist seg å være en av Uniteds mest pålitelige spillere denne sesongen, og et skifte til Nou Camp, om enn som en del av en bytteavtale, ville komme som en stor overraskelse.

LIVE SPORTEN: Højlund skriver Premier League-historie på søndag