Mazzarri ble sendt i dusjen. (foto: napoli, twitter)

En ting er helt helt sikkert, Napoli kommer ikke til å vinne Serie A denne sesongen slik de gjorde sist sesong under Luciano Spalletti. – Spalletti som nå er landslagssjef for Italia kom på kant med klubbens arrogante eier Aurelio De Laurentiis.

Etter det har pilene pekt nedover for Napoli som nå er nede på 9.plass i Serie A.

Les: Det kommer ingen klubber etter Inter Miami

I sommer overtok tidligere Roma, Lille og Lyon manager Rudi Garcia etter Luciano Spalletti, han holdt i jobben i noen måneder og ble 14.november byttet ut med Walter Mazzarri. – Det har heller ikke gått særlig bra.

Det er tydeligvis ikke bare Bayern München manager Thomas Tuchel som kommer til å få sparken i uken som kommer.


Napoli møter Barcelona i 16-delsfinalen i Champions League onsdag. Relevo-journalisten Matteo Moretto melder at Napoli vurderer å sparke Walter Mazzarri i forkant av møtet med den spanske giganten. – Det skal være et hastemøte i styret så snart morgenkaffen er ferdig på mandag.

Les: Arsenal, West Ham og Fulham girer opp til «London-derby» om brasiliansk landslagsspiller

Moretto opplyser også at klubben allerede har tatt kontakt med Francesco Calzona, som har ansvaret for det slovakiske landslaget. I løpet av sin trenerkarriere har Calzona tidligere også jobbet i Napoli som assistenttrener for Maurizio Sarri og Luciano Spalletti.

Dersom Calzona skulle bli ny Napoli-trener, ville det bety at klubben går inn i sin tredje trener for sesongen.