Christopher Nkunku

Den 24 år gamle angripende midtbanespilleren Christopher Nkunku var ikke fornøyd med sin rolle på Paris Saint-Germain etter å ha vokst opp på Parc des Prince. Manchester United manager Ralf Rangnick, som i 2019 var sportsdirektør i RB Leipzig hvilket potensial som lå i den franske ballmagikeren og fikk igjennom en overgang på 13 millioner euro.

Christopher Nkunku som bare er 175 cm høy har en teknikk og rykk som er forbausende for alle som får gleden av å se han i aksjon. – Signeringen var svært vellykket for RB Leipzig og noe av det første Rangnick gjorde etter han «rykket opp» i Red Bull systemet.

Les: Gerrard: «Tilbake i Liverpool form!»

Tallenes tale er overbevisende nok. I løpet av inneværende sesong har Christopher Nkunku scoret 21 mål og elleve målgivende pasninger på 31 kamper i ligaen og Champions League.

Rangnick skal ønske å bli gjenforent med 24-åringen. Manchester United ser etter å signere Nkunku denne sommeren, ifølge Daily Star. Treneren sier at de er åpenbare at de trenger å forsterke offensiven i det kommende vinduet, da Edinson Cavani forventes å forlate klubben når kontrakten hans går ut, og fremtiden er uklar for Cristiano Ronaldo.

Christopher Nkunku har kontrakt med RB Leipzig til sommeren 2024. – Det skal ikke være aktuelt for Rangnick sine gamle arbeidsgivere å selge Nkunku for under 60 millioner euro.

Les: Jakter en som er bedre enn Harry Maguire