Clement Lenglet

Aston Villa har blitt et helt annet lag etter Unai Emery overtok i 2022. Den spanske manageren som tidligere har ledet Sevilla, Arsenal, Paris Saint-Germain og Villarreal har ledet Aston Villa opp til en fjerdeplass i Premier League på god vei til Champions League kvalifisering.

Clament Lenglet er på lån denne sesongen fra Barcelona, men før sesongen var det ikke mulig å bli enige om en kjøpsopsjon i låneavtalen. – Den diskusjonen ønsker Birmingham-klubben å ha nå.

Les: Fabrizio Romano er en korrupt stakkar

Mundo Deportivo skriver at både Aston Villa og Barcelona er klare til å starte forhandlinger om en permanent overgang. Transfermarkt mener verdien til Lenglet er 8 millioner euro (ned fra 60 millioner i 2019), vi tviler sterkt Barcelona er enig i den vurderingen.

Barcelona sier de ønsker å kvitte seg med midtstopperen på permanent basis for å få inn penger, noe som på sikt kan være viktig for at klubben skal kunne registrere fremtidige nyervervelser i samsvar med La Ligas økonomiske regelverk.

Lenglet kom til Barcelona fra Sevilla sommeren 2018. Etter en sterk start i Catalonia har Lenglet mistet tilliten i Barcelona og tilbrakte fjoråret på lån i Tottenham.

Les på Engelske klubber: Manchester United-legenden Juan Mata er tilbake i England!

I kveld reiser Aston Villa til Kenilworth Road og Luton Town som virkelig trenger poeng for å overleve i sin første sesong i Premier League.