Joselu (foto: real, twitter)

Bayern München manager Thomas Tuchel er rasende tyskernes 2-2 mål fikk ikke stå i onsdagens andre Champions League-semifinale mot Real Madrid.

Thomas Tuchel forklarte rett etter kampen til Sky Sport: «Avgjørelsen var en katastrofe. Antonio Rüdigers bein henger trolig i forhold til Mazraoui. Det er absolutt en katastrofe. Med Real Madrids andre scoring fikk kampen fortsette, det burde vært det samme her. Det kommer til å ta litt tid å fordøye. Derimot ble det et nederlag der vi la alt på banen. Det er selvfølgelig bittert, men vi har ikke tid til å angre»

Eks Chelsea stjerne: Dropp Real Madrid, cash inn 4,1 milliard på ørkenfotball og kom tilbake før VM

Dagens helt for Real Madrid startet på benken. Det var først etter Joselu ( José Luis Sanmartín Mato) kom innpå i 81 minutt at Los Blancos startet å score mål.

Takket være en glimrende Manuel Neuer i Bayern München målet et svakt Real-angrep var det lite som tilsa at Real Madrid skulle vinne kampen til tross for spillemessig overtak. – Det tok 68 minutter før kampens første mål kom. – Innbytteren Alphonso Davies som dro seg inn i banen fra venstrekanten og resolutt banket ballen i mål oppe på lengste stolpe.

Santiago Bernabéu ble helt stille i noen sekunder før Bayern München-fansen i et hjørne startet å juble.

Les: Presidentkandidat Robert F. Kennedy Jr forteller en orm har spist deler av hjernen hans

I det 88. minutt utnyttet innbytter Joselu Manuel en retur fra Neuer og dermed stillingen 1 – 1 til øredøvende jubel.

Igjen var Joselu på gang, på overtid. Real Madrid fikk et mål underkjent for offside, men det ble et VAR øyeblikk, så eksploderte det igjen på stadion, målet ble godkjent likevel og Real Madrid ledet 2 – 1

Det betyr at Real Madrid er klare for Champions League-finalen.

En finale som skal spilles på Wembley. Her møtes den spanske giganten Dortmund.

Helt på slutten scoret faktisk Bayern til 2-2, men målet ble underkjent – tilsynelatende ved en feiltakelse i hvert fall hvis du spør alle andre enn Real Madrid fans.

Kveldens store helt Joselu er på lån fra RCD Espanyol. – En låneavtale som går ut om noen få uker. Real Madrid sikret seg en kjøpsopsjon i tilfelle de ikke klarte å hente Kylian Mbappe fra Paris Saint-Germain. Juselu har levert Champions League finale. Real Madrid kan nå kjøpe for så å selge med en god fortjeneste…