Bruttern på ferieøya

Det ble ikke akkurat en hockeykølleeffekt av Brann sin sparking av Kåre Ingebrigtsen, men de ligger i det miste ikke helt på bunn, men på den gule streken. – Den tidligere Rosenborg og Brann treneren som er på vei til Åsane ønsket ikke å kommentere sparkingen til Bergens Tidende:

«Det er vel ingen trenere som får sparken som synes det er rettferdig. Det kunne jeg sagt mye om, men det har jeg ikke noe ønske om». Årets trønder for noen år siden ser ut til å fortsette sin karriere i Bergen, bruttern har de siste 14 dagene vært i samtaler med Åsane om å overta som sportssjef.

Les: Arsenal jakter Real Madrid flopp

En god stund denne sesongen var Åsane opprykk fra OBOS-Ligaen innen rekkevidde, mens Brann var helt på bunne, historien ville vært mer filmatisk hvis det hadde skjedd, men de to Bergens klubbene møter ikke hverandre eller bytter plass på en god stund.

55-åringen skal også ha fått noen tilbud utenfor Norges grenser siden han fikk sparken i Brann i juli, men så langt skal Kåre Ingebrigtsen ha ønsket seg en jobb her hjemme.

Les på Engelske Klubber: Tidligere Tottenham-stjerne aktuell for Arsenal