Niklas Süles

Den tyske fotballstjernen Niklas Süles kontrakt går ut til sommeren. Han har valgt å forlate Bayern München og vil dermed finne seg en ny klubb. – Administrerende direktør i Bayern, Oliver Kahn, bekreftet i går at Süle forlater klubben ved slutten av sesongen etter å ha avslått en kontraktsforlengelse.

«Vi ga ham et tilbud, som han fortalte oss at han ikke aksepterte. Han ønsker å forlate klubben på slutten av sesongen» sa Kahn på en pressekonferanse.

Les: Får Patrick Vieira det som han vil sparkes karrieren til Manchester Uniteds «player» non grata» i gang igjen til uken

Newcastle har selvsagt hvert i kontakt, men fått et nei takk, Barcelona derimot skal fortsatt være aktuelt dersom det ikke blir en overgang til Premier League.

Les: AC Milan har signert serbisk stortalent

Nå har vi fått vite hvorfor. – Den sentrale backen som kom til seriemesteren fra Hoffenheim i 2017 har fått en strøm av tilbud fra Premier League klubber som trenger å styrke sitt forsvar. Chelsea manager Thomas Tuchel har fått sin sjef Marina Granovskaia skjønne viktigheten av å signere Niklas Süle til sommeren ettersom forsvaret ser ut til å blå talent i stort monn. – London klubben var nære å komme med et tilbud i fjor sommer på rundt 30 millioner euro, men da flyttet de fokus til Sevilla spiller Jules Kounde som det heller ikke ble noe av.

Antonio Rudiger, Cesar Azpilicueta og Andreas Christensen er alle uten kontrakt til sommeren, og Chelsea har ennå ikke blitt enige om avtaler med noen av dem. Samtaler med folkene til Niklas Süle skal starte så snart vintervinduet er stengt for en gratis overgang til sommeren.

Les: Sevillas sportsdirektør Monchi setter ned foten for Newcastle overgang