Olivier Giroud ligger ikke på latsiden.

Inter Milan som havet på andreplass i Serie A sist sesong, har ikke helt fått sving på det i starten av denne sesongen. Toppscorer Romelu Lukaku har vært skadet og Alexis Sanchez er først aktuell fra denne helgen har vist manager Antonio Conte han har få alternativer fremover.

Den italienske manageren som alltid er misfornøyd har gjort det klart for direktørene at de må bla opp for å sette sammen det laget han er ute etter. – Han har blitt «tvunget» å sette inn Ivan Perisic – en naturlig bred angriper som startet i fem av klubbens seks første kamper sammen med Lukaku sin faste partner fra forrige sesong, Lautaro Martinez.

Les: Pochettino må takke ja til jobben som TV-kommentator

Forrige januarvindu var Inter Milan nær med å fullføre en overgang for Giroud, faktisk skriver Tuttsport at handlelisten for denne vinteren knapt har endret seg.

Det er to underutnyttede angrepsspillere som Conte er overbevist vil blomstre opp på samme måte som Romelu Lukaku etter overgangen fra Manchester United. – Til tross for at han signerte en ettårig forlengelse av kontrakten i mai i fjor, har Giroud bare fått en start av Frank Lampard i alle konkurranser så langt denne sesongen – Chelseas til slutt mislykkede fjerde runde Carabao Cup-kamp mot Tottenham i september. Det holder ikke for den franske verdensmesteren å være innbytter.

Den polske spissen Arkadiusz Milik har ikke ønsket å forlenge med Napoli til tross for flere avtaleforslag som inneholdt stadig høyere lønn. – Napoli har til gode å sette han innpå denne sesongen.

Planen til Antonio Conte er å skape en rå angrepsrekke med Romelu Lukaku, Olivier Giroud og Arkadiusz Milik. – Rollen som joker er tiltenkt Lautaro Martinez som ingen vet hvor lenge blir i klubben.

Les på Popidol: Baby Shark er den mest sette YouTube videoen noen sinne


Inter Milan er visstnok også interessert i to av Chelseas venstrebacker; Marcos Alonso, tidligere Fiorentina og den brasiliansk/italienske Emerson Palmieri. Begge har har rykket nedover prioriteringslisten etter ankomsten av Ben Chilwell i august.