Den andre Luis Suárez

Skadesituasjonen i Barcelona er kritisk, derfor håper de å få lov til å hente inn en erstatter til tross for at overgangsvinduet er lukket igjen.

På Camp Nou er det spesielt angrepsspillere det er manko på, etter at også Ousmane Dembele havnet utenfor på langvarig skade. Allerede har Barça satt opp Luis Suárez på skadelisten og han kommer ikke ut fra den igjen. Situasjonen er kritisk for manager Quique Setién.

Les: Aston Villa kaptein enig med Manchester United

Han har for øyeblikket bare Lionel Messi, Antoine Griezmann og unge Ansu Fati å spille på fremover.

Det er Luis Suárez som de vil erstatte, men det er Ousmane Dembele de bruker som argument for å hente erstatter.

Luis Suárez gjennomgikk en kneoperasjon i midten av januar og forventes ikke komme tilbake på minst tre måneder.

Det er mulig å få dispensasjon fra det spanske fotballforbundet, men for å tillate et «nødkjøp» må Barcelona overbevise dem om at Dembélés skade er alvorlig nok.

Det må være en skade på minst fem måneders varighet, og skaden må ha skjedd etter at overføringsvinduet er lukket. I januar klarte ikke Barcelona å kjøpe en ny spiss som kunne starte umiddelbart.

Brasilianske Francisco Trincao og portugisiske Matheus Fernandes ble kjøpt, men felles for de to unge spissene er at de kommer til FC Barcelona fra neste sesong.

Mandag måtte imidlertid Ousmane Dembélé forlate trening med en muskelskade, og franskmannen vil måtte gjennom en operasjon med en spesialist i Finland for å løse problemet.

FC Barcelona håper derfor at det spanske fotballforbundet ser på klubbens situasjon med milde øyne og lar dem hente en angriper.

I henhold til fotballforbundets regler, må tillatelsen enten være en overgangsfri spiller eller en spiller fra en annen spansk klubb, hvis tillatelsen blir gitt.

Ifølge radiostasjonen El Larguero vurderer Barcelona å signere Real Zaragozas Luis Suárez som erstatter av Luis Suárez.

Den 22 år gamle colombianeren har scoret 14 ganger for Zaragoza denne sesongen, men situasjonen kompliseres av at han er leid ut til klubben fra Watford. – Skal det bli en overgang må nødvendigvis vil det involvere både britene og UEFA.

Den tidligere Arsenal-spissen Lucas Pérez skal ifølge sportsavisen AS også være et tema i Barcelona. Den 31 år gamle spissen har hatt en flott sesong i Alavés og scoret ni ganger i La Liga denne sesongen.

Ángel Luis fra Getafe, Real Sociedads Willian José og Betis ‘Borja Iglesias er også blitt nevnt som potensielle erstattere i hovedklubben i Catalonia.

«Det er klart vi trenger en ny spiss som hjelper oss, men det er ikke lett på denne tiden av sesongen».

«I tillegg må forbundet først godkjenne at vi kan få lov til å hente en spiller,» sa FC Bracelona-trener Quique Setién på sin pressekonferanse i forkant av søndagens kamp mot Betis.

I følge Setién har du en håndfull navn å se på. FC Barcelona vant 3-2 over Betis og er fortsatt bare tre poeng bak ledende Real Madrid.